“May the force be with you”

Ziezo de scan zit erop. Zo’n MRI scan is toch maar speciaal. Het staat gekend voor dat typische geluid. En inderdaad nu heb ik het zelf eens meegemaakt. Desondanks de koptelefoon was het nog steeds luid. Ik was gelukkig moe en probeerde er mij niet te veel van aan te trekken. Even de ogen dicht om een tiental minuutjes later terug uit de scanner geschoven te worden. Nu nog zeven dagen geduld uitoefenen vooraleer ik de resultaten te weten krijg. Ik ben benieuwd, maar aangezien ik geen last meer heb, denk ik wel dat het in orde is.
Thuisgekomen van het ziekenhuis begon ik vrijwel onmiddellijk met mijn kine-oefeningen, die steeds beter en vlotter gaan. Vervolgens nog een uurtje op de rollen, want het weer leek mij niet gunstig. En met de nieuwe Star Wars film in zicht, kan het niet beter om de hele reeks nog eens te bekijken. Maar liefst 13 uur film, waar ik minstens twee weken fietsen mee kan opvullen.
Tot volgende week. En may the force be with you!

#starwars kijken op de rollen #maytheforcebewithme #tacx #training #indoor #cycling #triathlon #sport #jedi

Een foto die is geplaatst door Brecht Van Vooren (@brecht_vv) op