Eerste week kine

Zondagavond, even de tijd om een berichtje te schrijven. Deze week was goed gevuld met sport en zo heb ik het graag 🙂 Maandag ben ik gestart bij de kinesist. Na een korte evaluatie zei ook hij dat er kracht ontbreekt. Daar ga ik zeker mijn werk van maken! En dat wilt dus ook zeggen dat mijn prestaties volgend seizoen alleen maar beter kunnen. De kinesist laat me niet alleen op kracht trainen, maar ook op stabilisatie. Iets wat door vele atleten, waaronder mezelf, te weinig onderhouden wordt. En daar komt nu verandering in aangezien ik toekomstige blessures wil vermijden. Ik heb deze week dagelijks flink mijn oefeningen afgewerkt. Voor de rest heb ik mijn week gevuld met drie keer zwemmen en vier keer fietsen, want die conditie moet ook opgebouwd worden. Nu dat blijven volhouden tot de blessure genezen is!

Eens pendelen met de fiets! #friday #ride #Ghent #home #schelde #cycling #autumn #training #triathlon #TDW

Een foto die is geplaatst door Brecht Van Vooren (@brecht_vv) op