Nog even op de tanden bijten!

Ondertussen is het al tien weken geleden dat ik nog gelopen heb. Geen wonder dat ik vandaag stond te popelen om bij de dokter groen licht te krijgen, maar helaas. Op de scan van vorige week is te zien dat de stressfractuur genezen is. Maar er is nog steeds vocht aanwezig in combinatie met een lichte zwelling. De pijn is al weken weg, maar ik mag mij daar niet door laten misleiden. Alles moet 100% genezen zijn vooraleer ik aan de heropbouw kan beginnen, anders is alles voor niets geweest. De dokter spreekt nog van drie weken rust. Met andere woorden, ik begin terug met lopen vanaf de kerstvakantie. In tussentijd ga ik nieuwe steunzolen laten maken. Even op de loopband voor de loopanalyse kan geen kwaad. Dan moet ik mij daar binnen drie weken geen zorgen meer over maken. En hopelijk ligt er volgende maand een nieuw paar loopschoenen onder de kerstboom.
Nog drie weken aftellen, nog drie weken op de tanden bijten, de kerstvakantie lacht mij toe.