Faluintjes Jogging – PR 10km

Voor het derde jaar op rij werd in Moorsel de Faluintjes Jogging georganiseerd. Dit maal koos ik voor de 10 km. Na een snelle start ging de hartslag meteen de hoogte in. De warmte pakte ook onmiddellijk op mijn adem. Het werd lang afzien dus. De eerste ronde kwam ik door op 19′, met Niels op enkele seconden achter mij op weg naar een derde plaats bij de 5 kilometer. In de tweede ronde viel ik stil. Ik had opnieuw grote blaren op mijn voeten. Het werd dus nog een pijnlijke tocht. Uiteindelijk ben ik binnengekomen in 41′, wat beneden de verwachting was, maar toch een persoonlijk record opleverde.
Traditioneel hoort bij deze wedstrijd een podium voor de streekgenoten, waar Niels en ik allebei op de hoogste trede mochten staan.

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”20160605_Moorsel”]